Néhány ügyfél véleménye a coaching-folyamatról és a workshopokról

"Rengeteget segített a diákjainknak, hogy Nóra facilitálása és empatikus vezetése mellett biztonságos közegben gondolhatták végig és oszthatták meg egymással identitás-kérdésekkel kapcsolatos dilemmáikat, és hogy Nóra kutatási és életvezetési ismeretei révén a tapasztalataik validálást kaphattak."

"Én alapvetően egy feketén-fehéren gondolkodó ember voltam, de a Nórától tanult technikák révén egy olyan szemüveget kaptam, amitől sokkal színesebbnek tűnik a világ."

"Nagyon sokat tanultam a coaching alatt. Világossá váltak azok értékek, amelyek mentén a céget vezetni szeretném, ami pozitívan hatott az ügyfelekkel való kapcsolataimra is. Elkezdtem üzletvezetési könyveket olvasni, és sokkal hatékonyabban kommunikálok a munkatársaimmal is. De ha visszanézek a coaching előtti működésemre, a legnagyobb változást mindenképpen az óriási magabiztosságban látom, amire a coaching ülések alatt tettem szert. "

Meral Kölblinger IES Abroad Vienna
S. R. multinacionális cég középvezetője
P. Z. -T. expatrióta vállalkozó, Ausztria

Ossza meg Ön is a véleményét másokkal! Ha Önnek is van személyes tapasztalata, és szívesen megosztaná véleményét kattintson ide!